1 Temmuz 2012 Pazar

Haliç Üniversitesi'nin Moda Tasarım Bölümü


Haliç Üniversitesi tekstil ve moda tasarım bölümü öğrencileri, öğrenim dönemi boyunca yaptıkları tasarımları Coco Mendys’de sergilediler.

“Gizemli öykülerde kadın” temalı defile, Erez Eğilmez’in koreografisi ile sunuldu. Defilede Danimarka Kraliyet ailesi danışmanı Karin Fizi, Muhteşem Yüzyıl’da rol alan Nur Fettahoğlu, Lale devri dizisinden Açelya Elmas, Adını Feriha koydum dizisinden Çiğdem İrtem’de yer aldı.

Defilenin yer aldığı mekan, tuğla duvarları ile pek güzel tarihi bir yerdi. Ancak, defile için ne kadar uygundu bilemedim. Koreografinin içerisinde yer alan arp sanatçısını kimse duymadığı gibi, oturma düzeninin darlığı nedeni ile görmediler de... Muhteşem gösteri sunan modern dans sanatçıları da, yine yer darlığı nedeni ile performanslarını yeterince sergileyemediler.

Elbiselerin tasarımları, kullanılan kumaşlar ve mankenler göz doldurdu. Her türlü rengin bir arada kullanıldığı defilenin sürpriz konuğu Gönül Yazar’dı... Yıllara meydan okuyan Yazar, moda bölümü öğrencilerine sürekli gülümseyen tavrı ile moral verdi.

Sunulan elbiselerde mutluluk hormonu var sanki... İnsan, o zevkleri, renkleri, tasarımları izlerken her türlü derdini unutuyor.

Haliç Üniversitesi tekstil ve moda tasarım bölümü başkanı Esin Sarıoğlu, Prof. Dr. Şebnem Temir ve öğrencilerin ellerine sağlık...

Defilenin kısa da olsa bir bölümünü siz de izleyin diye sayfaya bol fotoğraf koyarak, güzel elbiselerle sizi baş başa bırakıyorum... ---> FOTOĞRAFLAR

WELAJANS Web sitesi çözümleri; Sizin de bir web siteniz olabilir. ->>> htt:// www.sitepaneli.net